Tijd overhouden?

Snel en comfortabel.

De Willmop is ontworpen om de klus in een handomdraai te klaren! Haar eenvoud, ergonomisch design en opmerkelijke schrob- en droogprestaties zullen je werktaak aangenamer maken en je dag onvermijdelijk een heel stuk gemakkelijker maken, de ideale schrobmachine voor kleine en middelgrote ruimtes. Ze is uitstekend inzetbaar in de detailhandel, bijvoorbeeld supermarkten, warenhuizen, kledingwinkels, beddenzaken, fietswinkels etc.

Wendbaar

Wendbaarheid zit in zijn DNA. Dankzij het innovatieve elastische scharniersysteem van de WILLMOP geniet je van een onbeperkt bewegingsbereik van 360° en kan je zelf kiezen of je met één of twee handen werkt. Zo kan je ergonomisch aan de slag en je armen ontlasten tijdens het gebruik.

Groot bereik

De besturing van de WILLMOP kan tot 36° hellen, waardoor je plaatsen kan bereiken die je niet voor mogelijk had gehouden: onder tafels, tussen stoelen, onder lage meubels.

Compact design

Dankzij zijn compacte formaat kan je schoonmaken op die anders zo moeilijk bereikbare plaatsen, zoals in hoeken of langs de muur, terwijl de bumperwielen jouw meubels te allen tijde beschermen.